Activiteiten

Beuningen Open heeft de mogelijkheid om te kamperen op het park. Dit is handig voor spelers die veel wedstrijden moeten spelen of van ver weg komen om deel te nemen.

Alleen kamperen op het park is geheel gratis. Kamperen inclusief ontbijt kost €30,- en kamperen inclusief ontbijt en avondeten (maandag t/m zaterdag) kost €80,-. Dan mag er gegeten worden in ons restaurant waarbij je een hoofdgerecht ontvangt en een voor- of nagerecht.

In de avonden worden er voor tentenkampers en deelnemers activiteiten georganiseerd.
Het befaamde koekenpantoernooi wordt al jaren georganiseerd. Hierbij speel je met een koekenpan op miniveld een dubbelwedstrijd in de vorm van een tiebreak. Er wordt een afvalschema van 32 gemaakt. Sinds 2005 is er zelfs een ‘Gouden koekenpan’ waarin de namen van de winnaars van het toernooi elk jaar worden gegrafeerd.

Ook worden er activiteiten zoals beerpong, tafeltennistoernooi en pokeravond georganiseerd.
Wanneer weke activiteiten plaatsvinden wordt kort voor de toernooiweek bekend gemaakt.
 
Naast activiteiten wordt er op de finalezondag een loterij gehouden. Hier kunnen mooie prijzen worden gewonnen zoals apparatuur zoals een TV of fotocamera. Of cadeaubonnen of prijzen van plaatselijke restaurants of winkels. Er kunnen de gehele week loten worden gekocht voor deze loterij. De opbrengst van de loterij wordt gedoneerd aan het goede doel Engergy4All. Energy4all is een stichting die zo veel mogelijk financiële middelen probeert te verwerven voor het onderzoek van energiestofwisselingsziekten. Energiestofwisselingsziekten is een ziekte die vanaf de geboorte bij een kind aanwezig is. Het is vergelijkbaar met een defecte batterij: hij laad heel langzaam op, is maximaal halfvol, gaat heel snel leeg en beschadigt het lichaam met afvalstoffen. Door de toernooinaam en de aandacht die wij op het park aan de stichting geven willen wij mede bijdragen aan de vooruitgang van het onderzoek. Voor meer informatie bezoek de website: www.energy4all.nl

Koekenpan