CULINAIR

Het Beuningen Open restaurant is al een aantal jaar de onderscheidende factor van Beuningen Open. Het restaurant wordt de hele week gerund door vrijwilligers van de vereniging met een passie voor koken! Het bedenken van het menu en de bereiding ervan wordt gedaan door deze top groep vrijwilligers.

Er wordt voor het toernooi een grote tent op het park geplaatst waar alle bezoekers een drie gangen menu kunnen nuttigen.
Het restaurant biedt plaats voor wel minstens 60 personen per avond. 

Culinaire Keuken in 2012

Maandag 5 Augustus

Voorgerecht: 1) Tomatenbavarois met gamba's.
2) Carpaccio van ossehaas, pesto, kappertjes, parmazaan.
3) Oosterse soep - Rode Linzensoep.
Hoofdgerecht: Kipfilet met brie en pesto ingepakt in rauwe ham, krieltjes, zomerse tomatensalade.
Nagerecht: 1) Lemoncurd Tiramisu.
2) Zomerse Pannacotta.
3) Kaasplankje.

Dinsdag 6 Augustus

Voorgerecht: 1) Tomatenbavarois met gamba's.
2) Carpaccio van ossehaas, pesto, kappertjes, parmazaan.
3) Oosterse soep - Rode Linzensoep.
Hoofdgerecht: Varkenshaas, Aardappeltaartje, Sperziebonen ingepakt.
Nagerecht: 1) Lemoncurd Tiramisu.
2) Zomerse Pannacotta.
3) Kaasplankje.

Woensdag 7 Augustus

Voorgerecht: 1) Torentje van tonijn en tomaat.
2) Trio De Linden - tomaten/parikasoep - parmarolletje - bruschetta met gele en rode tomaat.
3) Paté met fruitchutney.
Hoofdgerecht: Tagliatella Carbonara, Rucola, Tros tomaatjes.
Nagerecht: 1) Lemoncurd Tiramisu.
2) Zomerse Pannacotta.
3) Kaasplankje.

Donderdag 8 Augustus

Voorgerecht: 1) Torentje van tonijn en tomaat.
2) Trio De Linden - tomaten/parikasoep - parmarolletje - bruschetta met gele en rode tomaat.
3) Paté met fruitchutney.
Hoofdgerecht: Varkenwswang op Luikse wijze, Stampotje, Appelcompote of peertje.
Nagerecht: 1) Key West Lime Pie.
2) Slagroomijs met snickersaus.
3) Kaasplankje.

Vrijdag 9 Augustus

Voorgerecht: 1) Torentje van tonijn en tomaat.
2) Trio De Linden - tomaten/parikasoep - parmarolletje - bruschetta met gele en rode tomaat.
3) Paté met fruitchutney.
Hoofdgerecht: Biefstuk met champignons en spekjes en ui, Frites, Botersla met ui en tomaat, ei en slasaus.
Nagerecht: 1) Key West Lime Pie.
2) Slagroomijs met snickersaus.
3) Kaasplankje.

Zaterdag 10 Augustus

Hoofdgerecht: Wokken
Nagerecht: 1) Key West Lime Pie.
2) Slagroomijs met snickersaus.
3) Kaasplankje.