CULINAIR

Het Beuningen Open restaurant is al een aantal jaar de onderscheidende factor van Beuningen Open. Het restaurant wordt de hele week gerund door vrijwilligers van de vereniging met een passie voor koken! Het bedenken van het menu en de bereiding ervan wordt gedaan door deze top groep vrijwilligers.

Er wordt voor het toernooi een grote tent op het park geplaatst waar alle bezoekers een drie gangen menu kunnen nuttigen.
Het restaurant biedt plaats voor wel minstens 60 personen per avond. 

Culinaire Keuken in 2012

Maandag 6 Augustus

Voorgerecht: 1) Paprikasoep 2) Watermeloen met Feta
Hoofdgerecht: Small Ribs met frites
Hoofdgerecht (klein): Maaltijdsalade met gerookte kip
Nagerecht: 1) Hangop met gemarineerde aardbei 2) Lemoncurd Tiramisu

Dinsdag 7 Augustus

Voorgerecht: 1) Paprikasoep 2) Bombe van gerookte zalm en kruiden creme
Hoofdgerecht: Ovenschotel Witvis
Hoofdgerecht (klein): Lasagne
Nagerecht: 1) Lemoncurd Tiramisu 2) Haagse Bluf Tompoes

Woensdag 8 Augustus

Voorgerecht: 1) Carpaccio van Peer met Gorgonzola 2) Vitella Tonnato
Hoofdgerecht: Varkensspies met Gevulde Aardappel
Hoofdgerecht (klein): Nasi
Nagerecht: 1) Hangop met gemarineerde aardbei 2) Haagse Bluf Tompoes

Donderdag 9 Augustus

Voorgerecht: 1) Bombe van gerookte zalm en kruiden creme 2) Vitella Tonnato
Hoofdgerecht: Tagliatelle met Waanzinnige Kip
Hoofdgerecht (klein): Lasagne
Nagerecht: 1) Zomers Fruittaartje 2) Vanille-IJs met Caramel Topping

Vrijdag 10 Augustus

Voorgerecht: 1) Watermeloen met Feta 2) Carpaccio van Peer
Hoofdgerecht: Biefstuk met frites
Nagerecht: 1) Vanille-IJs met Caramel Topping 2) Kaasplankje

Zaterdag 11 Augustus

Hoofdgerecht: Pizza naar keuze