Sponsors

Ook dit jaar is het toernooi niet mogelijk zonder de nodige sponsoring. We hebben dan ook weer meerdere sponsoren gevonden om het toernooi te ondersteunen. Deze sponsoren maken het voor ons toernooi mogelijk om er wederom een groot succes van te maken!

Hoofdsponsoren

Oomen Advocatuur

Oomen AdvocatuurBetrokken, snelle en kwalitatief optimale dienstverlening op maat, op het gebied van ondernemingsrecht in de ruime zin van het woord, op basis van transparante tarieven. Binnen ons kantoor zijn de communicatielijnen kort, waardoor u geen nummer bent; wij gaan uit van een persoonlijke benadering. Wij vormen bovendien met elkaar een complementair team, waardoor wij kunnen zorgen voor adequate oplossingen voor uw vraagstukken als ondernemer.
Daarbij laten wij ons niet leiden door een te theoretische instelling, maar gaan we uit van een pragmatische benadering binnen het juiste juridische kader. Wij gaan vervolgens samen met u op zoek naar de meest passende oplossing voor het probleem dat u ons voorlegt en werken dan consequent en heel resultaatgericht.

Naast het geven van juridische adviezen, zullen wij ook proberen om samen met u waar mogelijk door middel van coaching een conflictvermijdende en oplossingsgerichte instelling te creŽren. Om onze vakinhoudelijke kennis te optimaliseren hebben wij een vakinhoudelijke samenwerking met diverse kantoren maar ook met andere disciplines. Indien nodig kunnen wij daarom onmiddellijk deskundige hulp inroepen van deskundige accountants, fiscalisten, notarissen en andere dienstverleners. Met hen onderhouden wij een eigen netwerk met halfjaarlijkse bijeenkomsten.

Website: www.oomenadvocatuur.nl

Oostendorp Auto

Oostendorp Auto Oostendorp Auto is jouw officiŽle dealer van Mazda en Hyundai en alle merken occasions met een vestiging aan de Microweg 51 in Nijmegen. Met alle nieuwe modellen en meer dan 500 gebruikte auto's, slaag je bij deze of ťťn van onze andere vestigingen vast en zeker. Ons team staat voor je klaar, met als doel: jou rijplezier bezorgen. We gaan ervoor! Kom langs in de showroom of ga naar www.oostendorp-auto.nl. Met vestigingen in Uden, Helmond, Venray, Den Bosch en Nijmegen is Oostendorp Auto altijd in de buurt. De koffie staat voor je klaar. We geven je graag een persoonlijk advies, zodat je een auto vindt die bij je past en die voldoet aan jouw wensen. Natuurlijk ben je ook voor reparaties en onderhoud bij Oostendorp Auto aan het juiste adres.

Oostendorp Auto is onderdeel van Oostendorp Autogroep, een automotive onderneming met 40 jaar ervaring. Natuurlijk zijn auto's onze lust en ons leven, maar weet je waar we nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daarom gaan we voor jou door het vuur! Net zoals onze medewerkers, zijn onze klanten als familie voor ons. Als familie help je elkaar verder, ga je uitdagingen aan en zet je net dat stapje extra. Naast trotse dealer van onder meer Mazda en Hyundai van de regio Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland, hebben we alle merken occasions en nemen je graag de zorg uit handen wat betreft de afhandeling van autoschade en glasherstel. Bovendien kun je bij iedere vestiging terecht voor lease, verzekeringen en financieringen en bieden wij autoverhuur en shortlease.

Website: www.oostendorp-auto.nl

Novio Packaging

Novio Packaging Noviois al ruim vijfendertig jaar toonaangevend in primaire verpakkingen voor diverse industrieŽn. Wij leveren verpakkingen voor zowel A-merken als private labels. We zijn altijd op zoek naar verpakkingsinnovaties en volgen de laatste trends op de voet.

Website: www.alphapackaging.eu/

Co-sponsoren

Hans Janssen Garantiemakelaars

Hans Janssen Garantiemakelaars Bij Hans Janssen ben je aan het juiste adres!

Hans Janssen Garantiemakelaars, je makelaar in de regio Nijmegen, dat is Hans Janssen. Niet zomaar een makelaar, Hans Janssen is een garantiemakelaar. Graag adviseren wij je bij aan- of verkoop van je huidige woning, de aankoop van je bestaande woning of nieuwbouwwoning en de financiering!

Bij Hans Janssen in Nijmegen, Beuningen of Wijchen helpen wij je graag op weg naar je droomhuis! Onze garanties, klanten en cijfers spreken voor zich!

Onze medewerkers zijn allemaal specialisten met passie op hun eigen vakgebied. Dat ga je ervaren zodra je contact met een van hen zoekt om je te helpen je woonwensen te realiseren.
Met kennis van de woningmarkt of de financieringsregels; door het regelmatig volgen van verplichte cursussen houden we onze kennis op het hoogste niveau!

Website: www.hansjanssen.nl