Toernooi Info

Het Energy4All Beuningen Open 2015 tennistoernooi wordt gespeeld van zaterdag 8 Augustus tot zondag 16 Augustus 2015 op tennispark TC De Linden te Beuningen. Dit park beschikt over 10 kunstgrasbanen, waarvan 9 verlicht zijn. Sinds 1984 organiseert TC de Linden het toernooi met veel plezier. Het is een open toernooi, wat betekent dat iedereen eraan mee kan doen.

Sinds een paar jaar is er ook de categorie 2 aan het toernooi toegevoegd. Dit zorgt voor extra mooie wedstrijden tijdens het toernooi.

Het toernooi heeft een aantal bijzondere kenmerken zoals het grote Beuningen Open Restaurant. Er wordt hierbij een grote tent op het park geplaatst waar alle bezoekers een drie gangen menu kunnen nuttigen voor mooie prijzen. Dit drie gangen menu wordt door de koks van het restaurant samengesteld en varieert van tagliatelle met varkenshaas tot verse zelfgemaakte pizza tot Hollandse biefstuk met asperges. Het restaurant biedt wel plaats voor minstens 60 personen per avond.

Naast het restaurant heeft het toernooi ook een zitzaktribune. De tribune is gevestigd bij baan 7, waar er dus heerlijk relaxed wedstrijden kunnen worden gekeken.

Elke avond is er gezelligheid en er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals tafeltennistoernooi, kaartavond en op de vrijdagavond natuurlijk de Beuningen Open Tennisspecial.

Ook kan er op het park gekampeerd worden tijdens het toernooi. Dit is mogelijk inclusief ontbijt en/of avondeten. Je kunt je hiervoor aanmelden via info@beuningenopen.nl.

Er wordt gespeeld in de volgende categorieŽn:

  • 2/3/4/5/6/7, HE/DE/HD/DD/GD

Inschrijven kan via de site van toernooi.nl

Het adres van TC De Linden is Lindenstraat 14, 6641 KH Beuningen en het clubhuis is te bereiken op 024-6771711.